Erkekler Kadınlardan Neler Bekler?
->

Erkekler Kadınlardan Neler Bekler?

Erkekler Kadınlardan Neler Bekler?

Tülay Özer

Hep kadınlar ilgi istemez ya , erkeklerde kadınlardan güzel sözler duymak isteyecektir. İlişkinin daha düzeyli ve sürekliliği açısından erkeklerde kadınlardan duymak istediği bazı güzel sözler ve görmek istediği bazı hareketler vardır...


Erkekler ne kadar ağır başlı olmaya çalışsalar da her erkek küçük çocuk gibi sevgiye muhtaçtır. Karşısındakinden  sevgi bekler.

Erkekler yanında şirin sakarlıklar yapan,çekinen kadınları severler.

Erkekler sevgilisinin her dediğini yapmasını istemezler, az karşı çıkan sevgili her zaman daha çekicidir.

Erkeklerde şımartılmak ister, tabii başbasa iken.

Peki ya Erkeklerin kadınlardan duymak istediği sözler nelerdir?

Erkeklerin dış görünüşlerinizi beğendiğinizi dile getirin. Kaslı olmasından tutun, saç tipine, giyiniş tarzına vs. Tabi gerçekci olun abartmayın bu dediklerimizi.

Teşekkür edin: sizi bir yere götürdüğünde veya özenerek bir eylem gerçekleştirdiğinde teşekkür etmekten çekinmeyin. Bir teşekkür ona sevginizi artırır ve gösterir.

Sevgililerinin kendisinden gurur duyduğunu bilmeleri erkeklerin can alıcı noktalarından biridir, bu nedenle erkeklerinizle gurur duyduğunuzu başbaşa iken dile getirin.

Sımsıkı sarılın, sevgililerinize yani erkeğinize sımsıkı sarılınki sevginizin büyüklüğünü anlasınlar.

İlk adımı siz atın, süprizler yapın. Aranızdaki özel yaklaşımlarınızda ilk adımı siz atın erkeklerin en çok istediği şeylerdendir. Mesela ilk öpücüğü erkekten değil siz kendiniz atabilirsiniz. ;-)

Erkekleri dinleyin, erkekler kadınlar gibi dertlerini açıklamazlar onları dinlemek istediğinizi ve rahatlayacağını söyleyin.

Onsuz yapamadığınızı sık sık dile getirin. Birinin hayatına yön verdiğini bilmek erkekler tarafından sıkça arzulanmaktadır.

Seni seviyorum demekten çekinmeyin, erkeklerde seni seviyorum sözcüğünü sıkça kullanmak isteyeceklerdir.