Burçlarına Göre Kadınların Sekse Bakışları
->

Burçlarına Göre Kadınların Sekse Bakışları

Burçlarına Göre Kadınların Sekse Bakışları

Tülay Özer

Beyler! Kadınların Burçlarına göre seks yaşamlarını merak ediyor musunuz? İşte size altın rehber…


Koç Burcu

Romantik olmayan Koç burcu kadınları, sekse oldukça büyük önem verirler. Kendilerine olan aşırı güvenlerinden dolayı utanmayan Koç burcu kadınları loş ışıkta sevişmekten hoşlanmazlar.

Boğa Burcu

Farklı deneyimlerden hoşlanmayan Boğa burcu kadını için sevişilen mekan önemlidir. Tasarımı şık, lüks ve romantizm dolu mekanlarda sevişmekten hoşlanır.

İkizler Burcu

Sekste değişikliği seven İkizler bucu kadını, her yerde sevişebilir. Farklı pozisyonlar ve farklı mekanlar onun beklentisidir.

Yengeç Burcu

Duygusal ve romantik kişiliğe sahip Yengeç burcu kadını için seks kutsaldır. Seksin olduğu mekanın temiz olması, güven verici olması önemlidir. Seks ile bebeği özdeşleştiren bu burç kadını romantik sözler ve aşk fısıltılarından hoşlanır.

Aslan Burcu

İhtiras ve tutku kadını olan Aslan burcu kadını gizemli ve ateşlidir. Seçici olan aslan burcu kadını sevişmeye değer gördüğü erkekle, lüks bir odada romantik müzik eşlinde sevişmek ister.

Başak Burcu

Titiz ve detaycı olan Başak burcu kadını için, partnerinin temizliğine önem vermesi, sevişilecek ortamın temiz ve hijyenik olması oldukça önemlidir. Temizlik onlara cinselliği akla getiren bir durumdur.

Terazi Burcu

Tam bir erotizm tutkunu olan Terazi burcu kadını, ten uyumuna dikkat eder. İstek ve beklentilerine karşılık verebilen sevecen ve anlayışlı bir partnerle seksin doyumsuz tadına varır.

Akrep Burcu

Seks için yaratılan tek burç Akrep burcu kadınıdır. Her durumda her yerde sevişme isteği duyan Akrep burcu kadını, müthiş performansı ile partnerine müthiş zamanlar geçirtir.

Yay Burcu

Maceraperest kişiliği, sekste de ön planda yer alan Yay burcu kadını çok sık partnerler değiştirebilir. Farklı mekanlar ve farklı pozisyonları sever.

Oğlak Burcu

Ciddi yapısını sekste de koruyan Oğlak burcu kadını, mahremiyeti ve gizliliği sever. Güvendiği ve sadakatine inandığı partnerle sevişen Oğlak burcu kadını, uyarıldığında seksi bir dişi kaplana dönüşebilir.

Kova Burcu

Özgürlüğüne bağlı Kova burcu kadını evliliğin seksi öldürdüğünü düşünür. Seksin bir anlam ifade etmesini isteyen Kova burcu kadını klasik pozisyonlardan hoşlanmaz. Sıradan ve sakin bir partner ona göre değildir.

Balık Burcu

Naif bir burç olan Balık burcu, seks ilişkisinde de aşık olmak ister. Partnerine aşık olmadan asla yatağa adım atmayan Balık burcu kadını, romantik ve sevecen pozisyonlardan hoşlanır.