21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ve Yılın İlk Dolunayı

21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ve Yılın İlk Dolunayı

21 Ocak Kanlı Ay Tutulması ve Yılın İlk Dolunayı

Tülay Özer

Merhaba Sevgili Okuyucularım ,
Öncelikle tüm öğrencilerimize ve Öğretmenlerimize Mutlu yarı yıl tatili dilerim.

Uzun bir süredir yazılarıma ara vermiştim, bazen benimde dinlenmeye ihtiyacım oluyor ufak tefek kaçamaklarla ve tekrar çalışma tempoma döndüğüm ve sizlerle mısralarda buluşma fırsatı yakaladığım için büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek isterim ve ben bugün sizlere 21 Ocaktaki kanlı ay tutulması ve yılın ilk dolunayının hayatımıza etkilerinden bahsetmek istiyorum. Bu bir Kanlı Ay tutulması. Ayın kırmızı renge bürünmesi  sebebiyle kanlı ay tutulması adını almıştır. En güçlü türdür ve bir yeniden doğuşa ve enerjinin doruğuna işaret eder. 5 ocaktaki güneş tutlmasının desteğinide alarak.

Her şeyden öte, bu Ay Tutulmasının Aslanda gerçekleşmesi önem kazanıyor. Son 18 aydır, Aslan ve Kova aksındaki tutulmaların enerjileri ile çalışıyoruz. Bu tutlma döngüsü Şubat 2017 de başlamıştı ve bu ay tutulmasıyla da bu uzun döngü nihayetlenecek Bunun döngüdeki son tutulma artık, 2017 nin başından beri birlikte çalıştığımız derslere sonlar ve doruklar kazandıracak.Yani bizi sonlara getirdi.  Bu  çok büyük bir enerji ve muhtemelen hepimize hissettirecek ve bizi tamamlayacak.Herkesi etkisi altına alacak ancak farklı konularda bunuda şu şekilde acıklayabilirim. Aslan hangi evinize yerleşmişse o evinizi etki altına alacak. Demem o ki bu tutulma son derece güçlü ve bizi ruhumuzun en derin katmanlarında harekete geçirecek ve dönüştürecek.

Genel olarak, bu Tutulma kendimizi, geçmişimizi, yaratmalarımızı, yaralarımızı ve kendimizi ifade ederek dünyaya açabileceğimiz bir zamanı temsil eder. Bu “doğum” süreci ya yaratıcı düzeyde ya da bırakıp bırakmamıza izin veren düzeyde hissedebildiğimiz bir süreçtir.

Bu Tutulmada ayrıca değişken, düzensiz bir enerji var, bu yüzden kendimizi biraz dağınık, kopuk veya dengesiz hissediyoruz. Kendimizi geçmişin yaralarını iyileştirmek ve uğraştığımızı düşündüğümüz şeyleri salıvermek için kendimizi bir bırakmışlık enerjisinde buluruz.

Bu tutulmanın sizin için ne gibi bir tadı olabileceğini anlamanıza yardımcı olmak için, Şubat 2017 deki yaşamınızda neler olduğunu düşünün. Bu zamandaki sorunların veya temaların sizin için ne olabileceği konusunda bir rol oynayabilir. Aynı olayların kendilerini tekrar etmeleri şart değildir, ancak bu zaman zarfında neyin demlendiğine ilişkin olarak büyümenizi ve gelişiminizi sürdürdüğünüzü fark edebilirsiniz. Ayrıca bu olaylarla ilgili olarak yakınlaşabilir ve ne kadar ileri gittiğinle kendinle gurur duyabilirsin. Aslında, bu Tutulma bir çeşit mezuniyet gibidir, bu nedenle, sizin için neyin işe yaradığına bakılmaksızın, ne kadar geldiğinizi onurlandırdığınızdan ve seyahat ettiğiniz yolculuğu kutladığınızdan emin olun.

Hayat hiçbir şekilde kolay değildir, bu yüzden zaferlerimizi hem büyük hem de küçük olarak kutlamayı hatırlamalıyız. Yaşamlarımıza sevginin gözleriyle bakarsak, minnettar olacağınız ve sevineceğiniz çok şey bulacağız.

Bu Tutulmanın sizin için neyi getirdiği önemli değil, burada duruyorsunuz, daha fazlasını anlamaya, kalbinizi daha fazla açmaya ve daha fazlasını öğrenmeye çalışıyorsunuz. 

Bu kelimeleri okudukça, seni iyileştirmelerine, seni açmalarına izin ver, ve evreni anlamak için zaman ayırdığın ve büyümene nasıl yardım edebileceğini gerçekten onurlandır.

Melek alemlerine ve daha yüksek bilinç durumlarına erişmek de bu Tutulmanın etkileri altında daha kolay olacak, bu yüzden kendi rehberlik sisteminize uyum sağlayın ve sezginizin sesini dinleyin.İç sesinize kulak verin.

Bu Tutulma bize farklı şekillerde dokunacak olsa da, aile yaşamımızı, yaratıcılığımızı ve liderliğimizi çevreleyen alanlarda ortaya çıkan temaları da görebiliriz.

Bu temaların dünya sahnesinde de oynadıklarını görebiliriz. Aslında, eski astrolojide, bir Aslan Kanlı Ay Tutulması Kral için kötü bir alâmetti ve hükümdarlık zamanının sona ermesinin bir kehaneti olarak görülüyordu. Bu Tutulma altında, hükümetlerde ve büyük kuruluşlarda liderlikte değişiklikler görmemiz muhtemeldir.

Bu Tutulma etrafındaki uçucu enerjiden dolayı, konuşmadan önce düşünmek ve özellikle de ilişki söz konusu olduğunda, anın sıcağında süpürülmekten kaçınmak akıllıca olacaktır.

Ego, bu Aslan Tutulmasının enerjisi altında yükselmek için hızlı olabilir artabilir yani egolarınızı kontrol altına almakta zorlanabilirsiniz, bu yüzden dikkatli olmak ve kendinizi kanıtlamanız gereken ya da neden haklı olduğunuzu ve diğerinin yanlış olduğunu tartışmaktan ya da konuşmalardan kaçınmak için elinizden gelenin en iyisini yapın.

Bu tür tartışmalar, herkesin kendi bakış açısına, kendi acılarına ve dünyayı gördükleri kendi objektiflerine sahip oldukları için asla kazanılmaya değer değildir. Bazen kaybetmeyi de bilmek gerekir bunu hazmetmek gerekir.

Yaratıcılığınızı ayarlamak, bu tutulma enerjisinin bir kısmını yok etmenize yardımcı olmak için harika bir yoldur, bu nedenle kendinizi ısıtılmış veya bir şeyden yaralanmış hissederseniz, yaratıcı meyve sularının akmasını sağlayacak bir şey yapmak için zaman ayırın.Soğutun sinirlerinizi

Tutulmalar her zaman kadersel olayları yaşamımıza sokar, bir anlamda arkanıza yaslanıp kendimize rehberlik etmemize izin verebiliriz.  Hangi eylemlerin gerçekleştirileceği konusunda endişelenmemize gerek yok, çünkü Tutulmada sıklıkla atmamız gereken eylemler kendiliğinden ve doğal olarak ortaya çıkar.

Tutulmaların bu kadar güçlü olmasının bir nedeni de bizi olmamız gereken yere koymaları ve ruh sözleşmemizin yollarını açmamızdır.

Bu Kanlı Ay Tutulmasında, enerji o kadar güçlü ve etkili ki kendimizi en az çabayla doğru yöne yönlendirir. Elbette, yolculuk kolay olmayabilir ve direnç ve korku hissedebiliriz, ama güvenmeye devam edin ve göklerin sizin için bir planı olduğunu bilmeye devam edin.

Tutulmalar zor olabilir, ancak çoğu zaman bizi en yüksek kaderimize götürür ve sıçrama ve sınırlarda büyümemize yardımcı olurlar. Bu Ocak ayındaki Süper Kanlı Ay Tutulmasında sizin için neyin ortaya çıkacağına güvenin. Enerjilere açık kalın ve gitmek için çağrılan yere dikkat edin.

Kendinizi sevin ,beni takip etmeye devam edin.Sorularınız içn pery6459@gmail.com mail atabilirsiniz.

Sevgiyle kalın
Mutlı bir hafta sonu dilerim.

Pery pery


Perizan Dirik
PERİ’nin Dünyası [Yazar]