Numeroloji Nedir?

Numeroloji Nedir?

Numeroloji Nedir?

Tülay Özer

Sayı ve harflere anlam yükleyerek, belirli hesaplarla insanların kader ve karakterlerinin hesaplama işlemine NUMEROLOJİ denir. Bu işlem Türk İslam kültüründe ebced, Avrupa’da numeroloji olarak biliniyor.

Evrende her harf ve sayının bir anlamı vardır ve bunlar birer gezegenle ilişkilendirilmişlerdir.

Her insanın doğum tarihi, adı ve soyadına göre yaşamın kadersel etkileriyle betimlenen sayılar bulunuyor. Belirli yöntemlerle bu sayılar bulunarak, insanın şifresinin çözülmesi amaçlanıyor.

Evrendeki her şeyin bir enerji titreşimi varsa sayılar da bundan farklı değildir.

Her sayı ve harf kendi eşsiz titreşimine sahiptir. Ve bu titreşim, yaşam hikayeniz üzerine etkiler bırakır. Bu nedenle, numeroloji, sayılar ve harflerle, kişiliklerimiz ve hayatımızdaki olaylar arasındaki ilişkiye dair bir çalışmadır. Tüm insanlığın hayat planını ortaya çıkaran, kadim bir metafizik bilimidir. En doğru ve en güçlü kişisel gelişim araçlarından biridir.

Spritüel bir perspektiften bakacak olursak, fiziki vücudunuz ile birlikte bir ruhunuz var. Ve o, basit bir anlatımla, bu yaşamda, henüz buradayken karşılaşacağı yaşam deneyimleriyle tekamül edebilmek için vücut buldu. Bu yaşam planında, ruhunuzun üstesinden gelmek üzere seçtiği belirli gelişim alanları ve yolculuğu sırasında yararlanmak isteyeceği belirli fırsatlar vardır. Bu amaçla belirli kişilik özellikleri ve yaşam koşulları bu hedefin gerçekleştirilmesini zorunlu kılar. Bunların detaylarını sizin sayılarınızda buluyoruz.

Bir diğer deyişle, sizin numeroloji profiliniz, ruhunuzun bu yaşamda tamamlamayı seçtiği şeylerin planını ortaya koyuyor. 

Numerolojinin yararlarından birisi de, onun, kaderinizi, yaşam amacınızı ve yol boyu karşılaşacağınız hayat derslerini ortaya koymasıdır. Serüveninin büyük bir kısmını gerçekleştirmek isteyenler için, bunlar gerçekten oldukça değerli bilgilerdir.

Numeroloji, geleceği tahmin etmekten ya da doğru eşi, tarihi ya da ismi seçmekten çok daha ötesidir.

Numeroloji, sizin şu anda olduğunuz kişiyle, potansiyel olarak olabileceğiniz kişi arasında kurulan bir köprüdür.

O sizin yaşayabileceğiniz en iyi hayatı yaşayabilmenize ve olabileceğinizin en iyisi olmanıza olanak sağlayan bir sıçrama tahtasıdır.


Tülay Özer
Numerolog, Enerji Terapisti [Yazar]
    Tülay Özer web sitesi