Sınavda Mavi ve Yeşil Sizi Başarıya Ulaştırır...
Mavi renk sakinliğin ve odaklanmanın rengidir.

Sınavda Mavi ve Yeşil Sizi Başarıya Ulaştırır...

Sınavda Mavi ve Yeşil Sizi Başarıya Ulaştırır...
Yeşil renk karmaşık düşünmeye, odaklanmaya ve sakinleşmeye de yardımcı olur.

Tülay Özer

Yarın sınava girecek tüm öğrencilere başarılar diliyorum.

Hangi renkleri kullanmam gerekiyor diye düşünebilirsiniz. Renklerin enerjisine kapılarını açan tüm öğrencilere buradan ilgileri için çok teşekkür ederim.

Çalışmalarınızı hatırlatacak, soruların cevaplarını kolaylıkla zihninize getirecek olan MAVİ renk’tir. Sınav sırasında kaleminiz, kalem kutunuz, silginiz, giysinizi bu renk seçin ki soruların cevaplarını kolaylıkla hatırlama fırsatınız olsun.

Sakinlik, öz güveni, kendine odaklanmayı sağladığı gibi sınav sırasında bu özellikleri yaşatır YEŞİL rengi. Öğrenciler sınava giderken rahatlıkla kullanabilirler.

Problem çözmede en uyarıcı Lila rengidir. Sadece küçük obje olarak yanında bulundur sevgili öğrenci arkadaşım. Fazla Lila renk kullanımı rehavete sürükler seni. 

Yarın giysileriniz, kalemleriniz, silginiz mat renklerde olsun sevgili öğrenciler. Parlak renkler dikkatinizi dağıtabilir.

Kırmızı, sarı, pembe kafa karışıklılığı yaratığı gibi motive olmanızı zorlaştırır. İlla kullanıcam bu renkleri diyorsanız minik materyal olarak yanınızda bulunsun.
Tekrardan hepinize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.


Tülay Özer
Numerolog, Enerji Terapisti [Yazar]
    Tülay Özer web sitesi

"Sınavda Mavi ve Yeşil Sizi Başarıya Ulaştırır..." İLE İLGİLİ BENZER YAZILAR