Venüs Retrosu

Venüs Retrosu

Venüs Retrosu

Tülay Özer

Artık altın çağındayız farkındalıkların arttığı bir süreç ve sosyal medyanın tavan yaptığı bu dönemde her şeyden haberdar oluyoruz ve sağımız solumuz astrologlarla doldu, bir çok okulda eğitimler, online kurslar, dolayısıyla bilgi kirliliği de hayli fazla  ben öncelikle siz sevgili okurlarımıza Astrolojinin bir fal olmadığını ve hatta kehanette olmadığını belirtmek isterim zira, matematiksel açıların hesaplanmasıyla yapılan yorumlardır ve kökü mitolojiye kadar uzanır.

Astroloji bir yol rehberidir...

Zodyağın 12 burcunu ve gezegenlerini her hafta size dilim döndüğünce anlatmaya çalışacağım, kafanızı yormadan ve sizi sıkmadan  haftalık yol rehberinizi oluşturacağız burada,

Peki, Venüs retrosu (yani gerilemesi) ne anlama geliyor?

Genel olarak bir aşk meselesine başlanmaması veya bu süre zarfında lüks eşya satın almamanız tavsiye edilir, çünkü pazarlık ettiğinizden daha fazla para ödeyebilirsiniz. Bu kırk gün boyunca, Venüs'ün baştan çıkarıcı Lucifer tarafına ve  tılsımlarına direnmek zorunda kalabilirsiniz. Günahlar yasadışı bir ilişki veya lüks malların cazibesi olabilir.

Eski gökyüzü gözlemcileri gibi hareketlerini dikkate alırsak bu Venüs yolculuğunda önem kazanabiliriz.

VENÜS RETRO 2018 TARİHLERİ

6 Ekim - 16 Kasım arası 10º Akrep'ten 25º Terazi'ye

Akrep burcunda gerçekleşen bir Venüs retrosu  bize geçmişte yaşanan tutkulu, kin, nefret, öfke ve kıskançlık gibi uç duyguların yaşandığı  yarım kalmış aşkların geriye dönüşünü sağlayacak. Yarım kalmışlıkların tamamlanması…

“5 Ekim 2018 ile 9 Kasım 2018” arasını  yüzleşmeler  akrep temasında

“9 Kasım 2018 ile 16 Kasım 2018” saygı çerçevesinde yeniden devam kararı almak terazi temasında.

Bu genel anlamda ve ayrıca akrep üreme organlarını temsil ettiği için, geçmişteki sağlık sorunları nüksedebilir ve tam tedavi ile sonuçlanacak  şekilde.

*Finansal konularda da  herhangi bir yatırım yapmamanızı, sözleşme ve akitleri askıya almanızı öneririm. Emlak almak, satım yapmak riskli olabilir. Finansal krizler, anlaşmazlıklar, sansasyonel haberler önümüze gelebilir. Ülkemizinde güneşi zira akreptir. Direk olarak etkilenecektir ekonomi açısından zor bir süreç. Bunun yanı sıra diplomatik krizlerle de yüz yüze kalabiliriz.

Venüs ayrıca güzelliğin, estetiğin de gezegenidir bu süreçte estetik ameliyatlarda tavsiye edilmez, retroda nişan, düğün, yeni başlangıçlarda çok uygun değildir. Bu zamanlarda yapılan beraberlikler diğer bir retroda sonlanabilir.

Peki bunun burçlara etkisi ne olacak diye sorarsanız;

  • Koçlar ve yükseleni Koç olanlar;

Kredi borç, ödemeler alanında dikkatli olmalılar.

  • Boğa ve yükselen boğa olanlar;

İlişkiler evinde yaşayacaklar, yarım kalmış aşklar geri gelebilir, belki bir şans daha,

  • İkizler ve yükseleni ikiz olanlar;

Sağlık evinizde yaşayacaksınız, önemsemenizi tavsiye ederim, eskiden yaşadığınız bir sağlık sorunu tekrar edebilir.

  • Yengeç ve yükseleni yengeç olanlar;

Hobileriniz, eğlenceleriniz, eşiniz, çocuklarınız alanında yaşayacaksınız, kavuşamadıklarınıza kavuşabilirsiniz eski zevklerinizi size hatırlatabilir.

  • Aslan ve yükselen aslan olanlar;

Siz ebeveyn, aile evinde yaşayacaksınız, tadilata girmeyin, taşınmayın, dekorasyon işine girmeyin, emlak satımı yapmayın ancak alma durumundaysanız bir fırsat olabilir .

  • Başak ve yükselen başak olanlar;

Yakın çevrenizde yaşayacaksınız, kuzenler, kardeşler, akrabalar ile alakalı küskünlükler barışma şansını yakalayabilirsiniz ancak rutin ilişkilerinizde de bozulmalar olabilir, pek olana bitene karışmayın yorumsuz kalın derim.

  • Terazi ve yükseleni terazi olanlar;

Geçmişte kaybettiğiniz paralar geri gelebilir, kendinizle yüzleşmeler yaşayabilirsiniz. Alış-verişlerde de dikkatli olun kredi kartınızı evde bırakın.

  • Akrep ve yükselen akrep olanlar;

İmajınızı, görüntünüzü dışarı gösterdiğiniz evinizde yaşayacaksınız retroyu geçmişte itibar kaybı imaj kaybı yaşadıysanız geri kazanabilirsiniz, ancak estetikten uzak durun. İlişkiniz de bir testten geçecek, aşırı kıskançlıktan, şüphecilikten uzak durun.

  • Yay ve yükselen yay olanlar;

Farkındalık, yüzleşmeler, inançlar ve gizlilik evinizde yaşayacaksınız retroyu, uğradığınız haksızlıklar, suçlamalar bunlar gündem yaratabilir özellikle 2010 da yaşadıklarınız.

  • Oğlak ve yükselen oğlak olanlar;

Sosyal çevrenizde, arkadaş evinizde yaşayacaksınız, küs olduklarınızla barışmak için güzel bir şans olabilir.

  • Kova ve yükselen kova olanlar;

Kariyer evinizde yaşayacaksınız, kaçırdığınız iş imkanları üzerine yoğunlaşabilir siniz

  • Balık ve yükselen balık olanlar;

Eğitim, yurt dışı, uluslararası işler alanında yaşayacaksınız, eğitim alanında yarım kalan işleri tamamlamak açısından da uygun ancak ikili işlerde hata yapmamaya çalışın.

 

Dilerim hepimiz retro zamanını fırsata çevirme imkanlarına sahip oluruz, sevgiyle kalın hayallerinizin peşinden gidin.

Pery Pery


Perizan Dirik
PERİ’nin Dünyası [Yazar]