9 Ekim Terazi Yeni Ayı

9 Ekim Terazi Yeni Ayı

9 Ekim Terazi Yeni Ayı

Tülay Özer

Yeni Ay  yaşamımızı ne şekilde etkiliyor?...

Sevgili okurlarım,

9 Ekim'deki yeni ay  31 Ocak ay tutulmasına çok benziyor. Böylece ay tutulması gibi, bu yeni ay da, aileler, bekar kadınlar, çalışan kadınlar ve bekar ebeveynlerin kadın haklarına ve koşullarına dikkatinizi çekecek. 

Kendinize ve inanç sisteminize olan güven ve inancınız, devam etmekte olan bu sorunların çözümünde yine önemlidir.

Yeni ay muhtemelen mevcut problemlerinizi yoğunlaştıracaktır. Korkularınızla yüzleşmeye zorlayan aşırı veya kontrol edici davranış, çatışma ve drama ile uğraşmak zorunda kalabilirsiniz, özellikle de sağlığınızla ilgili olarak, sorunlarınızı da karmaşıklaştırabilir veya derinleştirebilir. Sağlığınızı iyileştirmek için tam bir dönüşüm gerekebilir. 

Bu, semptomların nedenini bulmak ve zihinsel ve fiziksel sağlık sorunları için yardım aramak için soruşturma içerebilir.

Bu yeni bir diyet veya egzersiz programı başlatmak için iyi bir yeni ay. Vücudunuz ve aklınız için iyi bir detoksifikasyon olabilir. 

Bu, hayatınızdan sağlıksız olan her şeyi kesmek için doğru zamandır. 

Bu, sigara, alkol ve şeker gibi hastalığın yaygın nedenlerini içerir. Vücuduna ne koyduğunu düşün. İntikam, kıskançlık ve kıskançlık gibi zehirli düşünceler sizi hasta edip başkalarına zarar verebilir. Kötü alışkanlıklar ve yıkıcı davranışlar artık geride kalabilir.
Ekim 2018'de yeni ay, bir sağlık veya ilişkiler krizi nedeniyle radikal bir dönüşümü zorlayabilir. 

Bununla birlikte, diyetinizde, ilişkilerinizde ilk hamleyi yapmak aklınızda olsun, hayatınızdaki toksik etkilerin giderilmesi konusunda acımasız olmak daha iyi olacaktır. 

Son olarak, eğer bir ebeveynseniz veya kendi ebeveynlerinize bakıyorsanız, bu fırsatı sağlık ve esenliklerini iyileştirmek için kullanın.
Yeni ayda bir takım ritüeller de pozitifenerjiyi tetiklemek adına yapılır, ben her yeni ayda mutlaka maydonoz ekerim kırmızı bir saksıya, kırmızının enerjisine çok inanırım ve bu  ritüeli bolluk ve bereket adına yaparım.

Her burç yeni ayda farklı etkileşimler alır, ay hangi evinizde ise o evin temalarını yaşarsınız, ay burcunuzu bilmiyorsanız Pery6459@gmail den bana ulaşarak öğrenebilirsiniz.

Yeni ay yeni umutlarımıza ışık olsun, sevgiyle  ve  www.benimyuvam.com da kalın bir dahaki yazımda burçlardaki etkisini yazacağım .

Perypery


Perizan Dirik
PERİ’nin Dünyası [Yazar]