24 Ekim Boğa Burcunda Gercekleşecek Olan Dolunay

24 Ekim Boğa Burcunda Gercekleşecek Olan Dolunay

24 Ekim Boğa Burcunda Gercekleşecek Olan Dolunay

Tülay Özer

Sevgili okurlarım,

Boğa Dolunayı, bize ilişkilerimizi yönlendirmek için iyi bir fırsat sunacak ve tam bir sınavdan geçirecek. Hemde gezegeni Venüs retrodayken. Etkisi aralık ayına kadar devam edecek.. 

Tercihleriniz, var oluşunuz, güvenceleriniz teker teker gözden geçirilecek ve ayağınızın ne kadar sağlam yere bastığını sorgulatacak. 

Doğal olarak, boğa burcu toprak grubunu temsil ettiği için her attığımız adımda sağlamcılık arayacağız. 

Sizin başkaları için düşündüklerinizi bu sefer de başkaları sizin için düşünmeye başlayacaktır emin olun. 

Beraberinde sağlam olmayan temeli bozuk olan ilişkileri de sarsacak tabiî ki… 

Venüs retrosuda alttan alevi verince eski sorunlar gün yüzüne çıkabilir, anlaşmazlıkları tetikleyebilir  ve baskı oluşturabilir, ancak sağlam temellerdeyse korkmayın sorun yok demektir. Hayatınızı yeni baştan yapılandırmak aslında geleceğiniz için iyidir. Bununla beraber doğru olmadığına inandığınız halde direniyorsanız dikkatli olun derim bu sefer kazanan taraf siz olamayabilirsiniz. 

Soruları iyi sormak ve doğru cevabı almak için siz de taşın altına elinizi koymak durumundasınız .

Velhasıl bu dolunayda yeni adımlar atma cesaretinde bulunmayın eskiyi tamir etme yoluna gidin… Eğer düzeleceğine inanıyorsanız… 

Sağlık konusunda boğaz, tiroid, guatr, boğaz enfeksiyonları, bademcik tetiklenebilir, zira boğa, boğaz yollarını temsil eder, ruhsal anlamda da boğaz rahatsızlıkları konuşamadıklarımızı, söyleyemeyip biriktirdiklerimizi tiroid, boğaz ağrısı ve bademcik rahatsızlığı olarak ortaya çıkarır.    

Ritüel olarak da, adaçayı tütsüsü enerjiyi güçlendirir negatiflikten  arındırır. Diyete başlamak için de idealdir.

Boğa burcu hangi evinizdeyse en çok etkiyi oradan alırsınız, hala haritanızı bilmiyorsanız benimle  pery6459@gmail.com dan irtibata geçebilirsiniz.

Sevgiyle kalın, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın….

Perypery


Perizan Dirik
PERİ’nin Dünyası [Yazar]